Blog: Uchovaná spomienka na leto

Koniec leta nesie zo sebou mnoho nových spomienok z dovoleniek, prázdnin či táborov. A keďže i ja sama som po 19. rokoch vymenila les a hory za more, prišla silná inšpirácia, vytvoriť pre vás niečo nové, niečo iné, limitované, vytvorené práve ako spomienka na letnú dovolenku pri mori.

Morská edícia šperkov.

Vedeli ste, že striebro (Ag925/1000) má rado morskú vodu? Áno má, čistí sa v nej , získava krásny lesk a šperky tak nemusíte vôbec dávať dolu (ak nejde o extrémny šport či patinované šperky) a nechávať ich na kôpke na uteráku či deke. Práve preto som zvolila striebro ako “hlavný” kov na osádzanie šperkov z Morskej edície, ale samozrejme pre tých, ktorým viacej vyhovuje oceľ, používam stále aj komponenty z chirurgickej ocele.

Skvelé na tejto edície je, že sa môžete mojimi šperkami “len” inšpirovať a dať si vyrobiť personalizované, z vlastného materiálu, ktorý ste si priniesli z dovolenky ako suvenír. Pretože, priznajme si, kto nezbiera dáke mušličky pri prechádzkach po slnkom vyhriatej pláži? ;-)

A ak ste predsa len dali prednosť dovolenke v horách, lesoch, na lúkach Slovenska alebo v zahraničí, vytvoriť spomienku vám viem aj z papradí a machu, ktorý si na turistike viete nazbierať ;-)

Som srdečne rada, že môžem byť súčasťou vytvárania vašich spomienok a uchovať ich pre vás v podobe jedinečných šperkov. Každý kúsok z mojej dielne tak prináša so sebou váš jedinečný príbeh :)

Vierka Fajtáková – tvorca Šperky od Vierky